Charlzina Martina

Mijn naam is Charlzina Martina, entrepreneur van Chamar Tea. Ik heb bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht gestudeerd en ben geboren op Curaçao, een klein paradijs in het Caribisch gebied.

Thee heeft altijd een belangrijke plek in mijn leven gehad. Ik hou van thee drinken en van exotische smaken. Thuis, drink ik bijna de hele dag door thee, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Bij het drinken van een lekker kopje thee voel ik me opgewekt en vrolijk. Dat gevoel is mijn drijfveer geweest voor het oprichten van Chamar Tea.

Mijn thee staat voor een gezonde levensstijl, zelfliefde en liefde voor het Papiaments, de taal van mijn eiland Curaçao.

Bekijk Producten

Charlzina Martina, bedrijfseigenaar Chamar Tea.
Charlzina Martina
Charlzina Martina, eigenaar van Chamar Tea, gebruikt alleen de beste ingredienten voor haar thee's.

Gezonde Levensstijl

De gezonde levensstijl ziet u terug in de verse, losse theebladeren die we gebruiken. Niet alleen zijn ze van de hoogste kwaliteit, maar ze worden ook in unieke combinaties samengesteld. Voor onze thee gebruiken we alleen verse en zeldzame ingrediënten. Zo kunnen wij het meest creatieve thee-assortiment ter wereld aanbieden.

Naar de Winkel

Zelfliefde

De zelfliefde ziet u terug in de positieve affirmaties #notetoself die we op de verpakking van al onze producten hebben gezet. Deze affirmaties beginnen altijd met de woorden ‘ik ben’ en zijn bedoeld om uw zelfbeeld en zelfvertrouwen te vergroten. Door elke dag deze affirmaties hardop te herhalen, zal u positiever in het leven komen te staan, en uiteindelijk uw leven kunnen veranderen.

Bekijk Alle Affirmaties

Voel je verbonden met jezelf, de slogan van Chamar Tea is door de eigenaar Charlzina  bedacht.
Papiamentu ta mi idioma. Charlzina Martina is enorm trots op het Papiaments, de taal van haar geboorte eiland Curaçao.

Liefde voor Papiaments

Ik ben heel erg trots op het Papiaments, de taal van mijn land Curaçao. Mijn liefde voor mijn taal ziet u terug in het gebruik van Papiaments op de labels. Met het gebruik hiervan wil ik mijn taal wereldwijd promoten. Bovendien hoop ik de nieuwsgierigheid voor Curaçao onder de gebruikers van Chamar Tea te vergroten.

Als u op vakantie bent op Curaçao kunt u nog steeds van Chamar Tea genieten. De producten zijn daar bij DA Drogisterijen Saliña beschikbaar.

Naar de Winkel